torsdag 12 juli 2012

FödelseDag För Dotter 19 År


Nu har vi firat dottern och det blev ett trevligt kalas, om än lite långt. Jag försjönk i vila genom att redigera bilder den sista timmen, men det gjorde inte så mycket då det bara var dotterns vänner kvar då. Att min lägenhet inte är gjord för kalas, är återigen konstaterat. Men nu sitter jag i lugnet och tystnaden och bara njuter av den svala luften som kommer in från balkongen. 

I morgon står det lite på agendan, så det gäller att samla ny energi nu. Ner på stan med far på förmiddagen, inget roligt besök, men sedan vankas roligare saker :) 

Ta hand om er och glöm inte att Andas


5 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Vilka fina kalasbilder och en vacker kaffekopp :) Vila, ha det gott och återfå krafter fina du. Smällpuss i pannan på dig ;)

Ann-Louise

Ankii Nilsson sa...

Oh vilka vackra bilder, oh så mycket gott på dom...nu är jag så sugen på kaffe så jag ....hummm..får nog gå ner o sätta på - dax för morgonkaffe me fåglarnas sång på altan kanske:)

Grattis till dottern. Har du tänkt på hur fort barn växer o åldras. Jag är alltid lika glad att vi föräldrar inte åldras i samma takt:)

Kramiz på Dig.

Fröken Hulda sa...

Jisses så mycket gott. Å grattis till dig och dottern. Du gjorde ju ett stort jobb under väntan och sen när hon tittade fram :)

Lollo sa...

Smarriga bilder!
:-)

Anonym sa...

Hej!

Vilka underbara bilder! Min dotter fyller också 19 år om några veckor.
Ha det så bra!

Kram Carola