måndag 2 juli 2012

Flyga Fritt Och Vara Sig Själv
Det finns inget mer säkert just nu en att jag är mig själv fullt ut. Det känns ljuvligt skönt. Jag gör inget som går emot min vilja, jag lyssnar till mig själv och min ork. Jag låter mig vara precis som jag är och jag gillar henne. Jag tror att jag tar hand om den lilla flickan där inom mig idag på ett bra sätt och lyssnar till henne som jag inte gjort på många år. 

Att känna att yttre tyckande spelar ingen roll och att jag väljer bort negativa energier är så befriande. Jag skulle nästan kunde sträcka mig till att säga att jag flyger fritt nu och känner mig ett med min själv. Bokstavligen flyger jag inte alls, utan vilar i soffan i stor utsträckning, men som det känns inombords så är det en känsla av frihet och att jag kan göra vad jag vill. 

Jag har under en tid känt hur kreativiteten har börjat sprudla inom mig och att jag vill måla igen, länge sedan nu, så jag ska införskaffa mig lite dukar och hänge mig åt lite målande här framöver. 

För er som undrat över svensk föreningoch träffar för personer med högkänslig personlighet så är detta på gång. Titta in på denna länk. :)

Ta hand om er och glöm inte att Andas


9 kommentarer:

Ninja sa...

Vad skönt att kunna välja bort negativa energier :)

Fröken Hulda sa...

Låter gott att du väljer dig själv. På ett sätt gör väl jag det också. Men jag saknar det sociala. Orkar alldeles för korta stunder.

Lilla Kullan sa...

Jag tänker på det du skrev till mig.
Men stackarn, det som är så jobbigt... på riktigt.
Kram Stina

MyStory sa...

Jag sitter och ler för mig själv när jag läser ditt inlägg :-) Själv har jag under flera år jobbat med mig själv för att lära mig att i första hand prioritera det jag mår bra av. Det tar sin tid att lära sig men jag är på god väg.

För en stund sedan beställde jag "Drunkna inte i dina känslor" så om några dagar har jag den i min brevlåda.

Kram

Byronesse sa...

Vad fint och härligt att läsa det här M-L! Jag blir väldigt glad för din skull. Underbart att lusten och kreativiteten kommer smygande. Kanske får vi se dina kreationer här så småningom:-D

Kram/E

Anonym sa...

Förra veckan fick jag en oväntad och fin gåva :)! Nämligen din blogg !

Dina underbara bilder och dina tänkvärda ord gör att jag, som befinner mig i ganska exakt samma situation som dig, lyfter lite var gång jag tittar in här!

För att inte tala om ditt fina upplägg med musikbank, glädjelåda mm!

Säger bara TACK!

// Leontine

Marie-Louise Nilsson sa...

Vad glad jag blir Leontine, och välkommen. :) Ni läsare gör min dag. kram

jeanettish.blogspot.com sa...

"yttre tyckande"
så fyndigt formulerat.
just vad jag skiter i allra mest.
vad någon skall tycka eller anse att jag borde.
så befriande.
om man så bara sätter igång tvättmaskinen. nån tycker nåt om det också...
kram och glädje :)

Anonym sa...

Vackert vackert!!!! Underbar bild och jag får känslan av att du mår något bättre och många många gånger känner jag som du... Kram