söndag 1 juli 2012

Min Resa Till Mitt Inre JagFör 12 år just idag stod jag brud, 24 kg lättare och i en underbar empireklänning. Nu 12 år senare, utbränd, skild och ensamstående sedan 3 år mår jag ändå bättre än jag någonsin gjort. Allt tack vara min andning, arbete med mig själv och att jag hittat hem till mitt inre jag. ♥ Heja mig! Tänker jag faktiskt ge mig på att säga. Anti-Jante det är jag det. Kram alla andra starka själar där ute, som kämpar med näbbar och klor för ert bästa liv.jag är glad idag, inte alls sorgsen, det vill jag att ni ska veta. Min resa behövdes för att jag skulle hitta hit där jag är idag. Jag är glad, lycklig och harmonisk. Sedan har jag en bit kvar till ett friskt och ickeutbränt liv. Men jag vill inte vara utan min resa ...kram och tack för ert stöd.


Ta hand om er och glöm inte att Andas


6 kommentarer:

MyStory sa...

Vilken vacker brud du var! Jag har varit gift men det var en borgerlig vigsel och jag hade ingen brudklänning. Att en gång ha det var en ungdomsdröm som inte gick i uppfyllelse. Men det har inte på något sätt påverkat mitt liv på ett negativt sätt. Jag önskar dig en fortsatt lycklig resa på livets krokiga väg!
Kram :-)

Byronesse sa...

Vackra, starka och kloka du! Som man brukar säga...Det är vägen till målet som är det viktiga. Genvägar funkar inte i de lägena eftersom man missar så mycket då. Du har valt att nogsamt ta dig an och över hindren på din väg och resan fortsätter för en allt starkare och vackrare kvinna:-)

Kramar/E

jeanettish.blogspot.com sa...

så vacker brud - precis som nu :)

jag är inte glad över de år jag slösat bort i händerna på andra.
men de sista 12 åren gav två
helfina döttrar. that's it ♥

Ankii Nilsson sa...

Du är verkligen positiv o go. De kommer man längst på:)

Kramiz

Vida sa...

Det är ju det som är så fantastiskt med livet.. när man ser tillbaka på det så kan man se hur man utvecklats och ibland mår mycket bättre.. det gör jag med. Vad jag är tacksam för det!

Kramar

Lollo sa...

Vackra du!