tisdag 12 juni 2012

Välkommen Hem- Till Dig SjälvJag har köpt en cd-skiva av Sofia Singemo som bjuder på Qigong, mindfulnessmeditation och kroppsscanning. Idag provade jag mindfulnessmeditationen och den var rent ljuvlig. Hon återkommer till orden som jag har skrivit här ovan på bilden. Jag njöt så av dessa ord så jag var tvungen att låna dessa fina, milda, så sanna ord. Jag har även provat Qigongen som också var helt perfekt för mig. Lugn och fin genomgång av rörelserna. Det var lätt att följa fast man inte hade rörelserna framför sig. Men de går att ladda ner från nätet. 

Jag rekommenderar denna skiva med varmt hjärta. Om ni vill ha en hjälp och röst att följa i era övningar så är Sofias lugn och fin att följa. Ikväll blir det kroppsscanningen. :)

Här finns länk till vart man får tag i skivan
Här kan du lyssna till en kortmeditation med Sofia. 
Ta hand om Er och glöm inte att Andas


6 kommentarer:

Fröken Hulda sa...

Önskar jag snart får så pass mycket ro i själ och kropp att jag kan ta till mig avslappningsövningar. Bra att du kan med tanke på att du ställer in ny medicin. Tror det hjälper dig. Kram

Byronesse sa...

Jag är så tacksam för alla fina tips du ger på övningar, böcker och genom dina egna reflektioner. När jag nu lyssnar, hoppas jag upptäcka att jag är välkommen hem till mig;-) Jag har inte hittat så många guidade övningar som fångar mig så som jag önskar. Såå....hoppas, hoppas!

Kram/Emma

LyckligaPraliner sa...

Jag lyssnade igenom hela kortmeditationen. Tack för det! Jag ska göra ett nytt försök imorgon. Vore kul om det är något som jag fastnar för.

Kram Ann-Louise

Lilla Kullan sa...

Kram till dig med du goa gumman.:-) Stina

Vida sa...

Härligt tanke.. att komma hem till sig själv... och din bild och text illustrerar det så fint..

Kramar

En Vacker Vardag ♥ sa...

I yogan brukar vi hålla händerna på hjärtat och säga till oss själva:
Här bor jag !!Ganska kraftfullt.
Behaglig kortmeditation av Sofia

Kram Lotta