måndag 4 juni 2012

Domningar Och KärlekGod morgon alla fina, säger jag fast det är eftermiddag. Jag vaknade på tok för sent i dag och detta blir återigen en vilodag. Kommer i stort sätt komm in i duschen och röja lite bland kläderna. Kanske blir jag klar idag. Jag fick otäcka domningar och stickningar i mina armar igår och fingrarna darrade och ryckte utan anledning. Jag blev rädd och sov dåligt, jag hade dödsångest. Antingen beror det på kläm i nackkotor eller biverkning av medicin. Det är nog nacken som krånglar för idag känner jag av nacken. Jag sitter väl inte som jag ska när jag håller på med datorn, och tyvärr är det många timmar jag sitter vid datorn så det gör väl sitt till. Jag får helt enkelt tänka på det och börja göra yoga varje morgon som jag tänkte hur länge som helst. 

Det jag egentligen ville säga idag var, sträck på er och var stolt över att du är ditt bästa jag. Resan har varit lång, krokig och svår ibland men idag är den rak och jag ser ljuset där framme. Jag har under många år levt med ett självförakt och gjort saker för att straffa och skada mig själv. Att jag genom det skadat även mina närmsta har varit tungt och svårt men inte gjort att jag slutat med mitt beteende. Idag efter mycket hårt arbete med mig själv, tycker jag om mig själv. Jag ser mina fördelar, jag lyssnar på min inre röst, tar hand om mig på bästa sätt som jag förmår för dagen och jag är stolt över att vara jag. Förr om åren när jag hörde ord som "du måste älska dig själv för att kunna älska någon annan" var det en klyscha, inget jag tog så allvarlig på. Idag inser jag att orden är sanna och att jag bär på en stor kärlek inom mig som jag vill ge mig själv, mina närmsta och livet. Genom att jag uppskattar och tycker om mig själv har min förmåga att tycka om andra och livet blivit ofantlig stor. Jag har så mycket att ge, vill ge, vill tycka om. Vilken resa jag har gjort och fortsätter att göra. För visst har jag dåliga dagar precis som alla andra. Men idag vet jag att de kommer och att de framför allt går över. Ingen kan vara bättre på att vara jag, än jag själv. På samma sätt gäller det för alla er fina människor. Ni är unika precis som ni är. 

Ta hand om Er och glöm inte att Andas.
2 kommentarer:

MyStory sa...

Sitter man mycket vid datorn är det lätt hänt att man får ont. Du ska tänka på att röra på armar och axlar då och då under tiden du sitter vid datorn. Jag har jobbat vid dator i mer än 20 år så jag har lärt mig det den hårda vägen...

Hoppas din dag har varit bra och att den fortsätter att vara det ända tills du somnar :-)
Kram

Lollo sa...

Fint formulerat och mycket tänkvärt!

Tar ett djupt andetag och dyker in i dagen..
;-)