onsdag 13 juni 2012

Oro, Andning Och Möte


Idag vaknade jag med oro i kroppen, visades att medicinen var slut och jag hade glömt att förnya receptet. Fick vänta på telefontid hos läkaren. Jag tog en Qigongstund, dusch och mediation sedan var jag lugnare. Tänk vad dessa andningsstunder gör med mitt inre. Jag landar hemma hos mig själv. :) Jag mår bra nu, hämtat medicin, handlat så skåpen är fyllda med mat och godsaker. Det blir sommarlov för lillkillen på fredag, då ska det väl finnas lite fika och glass. Det tycker jag hör till. Jordgubbar har jag också mumsat på och en god sallad blev det till middag. Dottern har kommit hem efter några dagar borta så det känns trevligt. 

I morgon har jag möte så håll tummarna för mig att det blir ett bra möte och att de lyssnar på mina önskemål. Jag vill att arbetsgivaren betalar en annan psykolog, av den lilla anledningen att min psykolog inte hjälper och att arbetsgivaren har inte gjort något för att jag ska komma tillbaka till jobbet. Vi får se vad de säger om detta. För övrigt är jag inte alls mogen för att diskutera arbetsprövning eftersom jag inte klarar lång tid i folksamlingar innan jag är dränerad på energi. Trots att arbetsgivaren hade ett förslag på arbetsuppgifter som inte alls var tokigt,  så vet jag inte om jag är mogen ännu. Kan inte bli frisk fortare bara för att en fint förslag dök upp. Vi får se ....

Ta hand om Er och glöm inte att Andas7 kommentarer:

Fröken Hulda sa...

Där satte du verkligen ord på hur jag känner det. Jag vill inte byta arbetsuppgifter. Trivs som fisken i vattnet med det jag gör... när jag mår bra. Å det mest klockrena jag läst på länge var just det där med att bli dränerad på energi efter för lång stund i folksamlingar. Nu är ju inte min arbetsplats såååå stor... men ca 50 personer i huset ÄR folksamling för mig. 14 personer i samma korridor är också folksamling... just nu!!

Vi håller tummarna för varandra. Jag ska till FK imorron (utan arbetsgivaren för hon verkar inte bry sig eftersom min sjukskrivning inte är jobbrelaterad)

En Vacker Vardag ♥ sa...

Hoppas det går bra för dig i morgon, ja det är inte kul på dessa möten. Känner mig alltid lika dränerad efteråt och det känns som ingen direkt har lyssnat på vad jag sagt. Det är svårt att veta när man är mogen för arbetsprövning, jag provade i april men efter 2 dagar så blev jag jättesjuk igen:(

Massor av styrkekramar!!
Lotta

Ninja sa...

Hoppas att det blir ett bra möte och att de lyssnar på dig....

Ibland måste man prova för att se om man är mogen....men då är risken att man inte får bli sjukskriven igen om man behöver.

MyStory sa...

Hoppas du får den hjälp du behöver och vill ha. Duktig som du är på att uttrycka dig går det säkert bra. I vilket fall håller jag tummarna för dig!
Kram

Anonym sa...

Hej!

Lycka till imorgon! Jag är själv sjukskriven på 25 % och jobba 75 % och det är precis vad jag klarar av just nu.
Har börjat läsa din sida nyligen och tycker mycket om den! Du skriver så bra och jag känner igen mig i en hel del.

Carola i Arboga

jeanettish.blogspot.com sa...

du är klok du min vän ♥
var 100 % egoistisk.
eleverna tar ingen hänsyn hur jäkla goa de än är.... minns det!
jag är imponerad över hur du självläker och att ha en bra psykolog kan funka.
kram och lite sol idag från dalsland//

Vida sa...

Kanske lite sent att hålla en tumme eftersom jag läser det här nu... men jag önskar dig allt gott på det där mötet...

Kramar från Liv