lördag 2 juni 2012

Bra Dag...
Känner en stor glädje idag. Det rusar kärleksbubblor i hela mig, dels för alla fina varma, genuina människor jag har kontakt med i dag. Alla känns som nära vänner. Dels bubblar det av kärlek till mig själv idag, ett lugn sprider sig i mitt inre. Över att jag är bra och fin som människa, att jag duger precis som jag är. Att jag helt enkelt är ganska så jäkla fantastisk, precis som alla andra mina vänner i livet. 

Jag kan konstatera att jag har en bra dag och att dessa kommer och går och att det gäller att njuta av dessa när de väl dyker upp. Jag njuter, ler lite grann när jag går till tvättstugan, känner att allt ordnar sig och jag behöver inte känna stress över något. 

Jag ska nu resa mig och ta tag i mina kläder. Det som ska hänga i min garderob när dagen är slut är bara godbitar som jag kommer använda, allt annat ska väck. Antingen skickas till vän,  kastas bort,  återvinnas eller sparas om jag inte kan slita mig. Så som ni förstår så har jag inte tid att sitta här längre, fast det är sååå skönt. 

Ta hand om Er och glöm inte att Andas


4 kommentarer:

kajsastina sa...

Det var en bra idé att rensa bland kläderna. Att eliminera röriga ytor och onödiga saker som omger oss i hemmet, ger också energi och gott humör.Jag kikar då och då in på din blogg men kommenterar kanske inte alla gånger. Fortsätt med de positiva tankarna. Vi är vad vi tänker.
trevlig helg!

Ninja sa...

Tvätt var det ja, där påminde du mig om något....

En Vacker Vardag ♥ sa...

Härligt det låter med kärleksbubblor, jag kan känna igen bubblande när man har en bra dag, och det bra rusar i kroppen.Jag kan känna igen det med att rensa i garderoben, jag är också i en sån process..

Ha en fin kväll!!
Kram Lotta

jeanettish.blogspot.com sa...

nåt så ljuvligt med denna kärleksfulla energi. jag har tagit tag i den nu. kärleken och acceptansen. jag duger, räcker och är vacker :)
och du är så fin och genuin marie-louise.
vacker, skör, så klok och vaksam.
stark som ett troll och vacker som en älva ♥