söndag 17 juni 2012

SommarBukett När Den Är Som Vackrast


Här finner ni fler blommor från min promenad

Regnet avtog och solen kom fram, jag gick ut och fångade naturen när den är som bäst med min kamera. Nytvättad och härligt krispig grönska njöt jag av där jag gick, denna härliga bukett fick jag med mig hem. Finns det något som är mer sommar än en sådan här bukett. Jag blir tokkär av synen av svenska blomster.

Nu väntar jag på att färskpotatisen blir färdig så ska jag njuta av sill, gräddfil, gräslök och potatis. Mmmm Jag får mer och mer energi, kanske börjar medicinen hjälpa på den lägre dosen. Kan det vara så? 

Jag blir nog ensam i midsommar, och vet ni vad jag ska göra. Jag ska njuta av tystnaden men en picknick, kamera och Mälaren. Det ska bli underbart! Vad ska ni göra i midsommar? 

Om jag ska leva ensam i många år, vilket jag inte har några större problem med, trots att jag saknar tvåsamheten ibland. Men jag måste  nog ha en hund som sällskap då och jag vill ha en vit Golden Retriver. En stor, snäll, lugn hund som är glad att lunka på i livet med mig som sällskap. Det skulle vara underbart. :) Tiden får visa hur det blir.. 

Ha nu en skön söndagkväll och glöm inte att Andas


9 kommentarer:

Elisabeth sa...

Vilken underbar bukett!!!
Jag älskar också sommarblomster. Ett litet paket är på väg. Det bör vara framme hos dig imorgon eller på tisdag.
Varm kram

En Vacker Vardag ♥ sa...

Vi brukar inte fira något speciellt,lite god mat det räcker bra för mig:)
Leo är våran tredje golden vi har haft två tikar innan. Hund är ett trevligt sällskap, någon som alltid finns där och ger mycket glädje.Även om det kan vara lite pass ibland och du får lite grusigare golv:)

Kram Lotta

Byronesse sa...

Din bukett är fantastisk och är dessutom sommarsverige i kubik! Midsommar är lite halvt oplanerad för min del.Troligtvis blir det att möta upp en vän i skärgården med en picknick-korg fylld med god mat och dryck föra tt bara kunna sitta och prata bort timmarna (om det inte regnar vill säga).
En hund är ett underbart sällskap vare sig man är ensam eller i en relation. Jag tror att gemenskapen kring och kärleken till hunden är bra för en relation med:-)

Många långa kramar!
Emma

Vida sa...

Har just bestämt idag att det blir tjejmiddag i stan. Känns som det bästa alternativet just nu :)
Kramar från Liv

MyStory sa...

Vilken underbar bukett! Jag blir glad av att se den :-) på midsommarafton ska den väninna jag umgås mest med komma till mig och vi ska laga mat tillsammans och vi har tänkt äta och dricka gott.
Önskar dig ett gott slut på kvällen!

Monica sa...

Vännen, förstår mycket väl att du blir tokkär i denna underbara svenska blombukett! Så ljuv och vacker! En "Lisa för själen" att bara titta på!
Det där med en ny hund, mycket BRA idé!!! Fundera på de du....
Önskar dig allt gott och en bra dag!
Kram kram från mig.

Anonym sa...

Vilken härlig bukett! Har precis varit på en skogspromenad i "min" skog. Är precis som du sjukskriven lärare sedan en tid tillbaka. Jag hittade din blogg idag och läste många av dina inlägg. Oj, vad skönt och lite tråkigt att känna igen sig så väl. Acceptansen har för mig varit svårast. Promenader och andning har varit min räddning. Jag fortsätter att följa din blogg och njuter av dina underbara foton:)

messan sa...

Underbar bukett, en sommarbukett eller en midsommarbukett.
Jag tycker din midsommar låter som en härlig avkoppling.
Må så gott!
Kramar

Kvinna i medelålderns tid sa...

Önskar nästan att jag var du!