tisdag 5 juni 2012

Syster Och Fotografering

Här finner du bilder på sommar
Idag har jag umgåtts med min syster, ååå vad mysigt vi har haft. Fikat på kafé, promenerat, hälsat på hennes son som flyttat hemifrån i helgen. Hon är min bästa vän, den som jag alltid vänder mig till när jag behöver reda ut något i tanken. Vi har varit hemma med barn tillsammans eftersom vi har jämngamla barn och eftersom hon också är lärare så har vi varit tillsammans med våra barn hela somrarna. Badat, solat och allt som sommaren bjuder på. Snart har hon sommarlov igen och vi kan umgås igen utan några direkta planer, det ska bli så mysigt. 

Hon förbereder för student och jag fotograferar, heheheh. På väg hem från henne så hamnade jag ända inne på en tomt och fotograferade, självklart frågade jag om lov. Lite tokigt är jag... Ni kan se det som representerar sommar för mig på min fotoblogg idag. Jag har inga vattenbilder med idag, men det kommer. Jag har köpt svenska jordgubbar idag och dessa ska jag njuta av snart. 

Krafterna tar slut snabbt, allt för snabbt enligt mig, så nu ligger jag helt slut här i soffan och vill ingenting annat än att sova. Men lite tv blir det väl innan sovdags. Jag har fått tips av en bilverkstad vad jag kan göra med bilen så det ska jag undersöka i morgon och förhoppningsvis kan jag skjuta på att lämna in den.

Kläderna ligger fortfarande i en röra i mitt rum, jag har inte kommit vidare. Det är fint i garderoben men det som blev över har inte städats undan. Får se om jag får kraft i morgon. Det är bara jag som ser röran så det gör inte så mycket att jag tar det stegvis. 

Ta hand om Er och glöm inte att Andas


7 kommentarer:

En Vacker Vardag ♥ sa...

Vilken mysig dag med din syster du haft. Jag har också en väldigt fin kontakt med min syster,min bästa vän och vi har umgåtts väldigt nära med både familjer eller bara vi.

Underbara bilder du tagit idag.
Ha en fin kväll min vän och ta hand om dig!!
Kram Lotta

Monica sa...

Vännen, låter som om din dag varit rätt bra! Njut nu i din goa soffa. Vila knoppen och försök tänk positivt. Ny dag i morgon som bjuder på nya möjligheter!
Men du...var in och tittade på din foto-Blogg, vilka bilder...Wow!!!!Du är jätte duktig!
En liiiten fråga:...*fniss*...vad gör flugorna på första bilden?
Varm ärlig Kram från mig!

Anonym sa...

Visst är det fantastiskt med en sån vän OCH syster. Jag och min syster står också varandra väldigt nära och hon är en oerhört viktig del av mitt liv då vi "valts" bort av vår s.k. mor... Men det är en annan lång historia. Visst är det fantastiskt vackert att fota nu när naturen vaknar och färgerna riktigt frodas i varje gathörn. Jag njuter och skulle njuta än mer om det bara blev lite varmare och mer sol =) Kram kram

jeanettish.blogspot.com sa...

jag har min syster 16 mil bort så det blir inte för ofta vi ses precis. önskar vi bodde grannar hon och jag.
och du och jag!
en glad sverige-dag önskas ♥

Livskrafter sa...

Ja systrar är sannerligen rikedom och mer värt än guld.
Underbar bild som vanligt
Har du förresten tänkt på att i en enda vattendroppe finns det molekyler från hela världen
Fascination
kramar
Emma

MyStory sa...

Så härligt det låter att ha en syster som även är en bästa vän. Hoppas du har sovit gott och att du har fått förnyade krafter. Ha en fin dag!
Kram

MyStory sa...

Så härligt det låter att ha en syster som även är en bästa vän. Hoppas du har sovit gott och att du har fått förnyade krafter. Ha en fin dag!
Kram