torsdag 14 juni 2012

En Plan


Här finns fler foton från min promenad

Mötet idag gick över förväntan. Jag måste säga att jag har en resonabel och förstående person på försäkringskassan och en lyhörd rektor. Jag var orolig och hade en ångestattack när jag kom ned till mötet, men med andning så redde det sig. Jag fick vara ledsen och berätta hur jag kände det med dessa medicinbyten, biverkningar, psykolog som inte fungerar osv. Men vi har en plan nu och det känns bra. :) Rektorn är väldigt flexibel i sitt sätt att tänka ut lösningar och har bara mitt välbefinnande i sitt sikte. Hennes önskan är att jag ska kunna komma tillbaka, och då som matematikresurs för de som behöver extra stöd. Först och främst för vuxenelever men allt medan jag blir starkare  också för gymnasieelever. Jag kommer alltså vara frikopplad från lektioner, lektionsplaneringar, omdömen, prov, rättningar, utvecklingssamtal, betygsättning. Ni förstår själva vilken möjlighet att komma tillbaka på. Det ger mig verkligen en chans att kunna starta mjukt med några timmar i veckan för att öka allt medan jag blir starkare. 

Jag börjar med att fika på min arbetsplats några gånger i augusti för att möta personal och lokaler och sedan ska vi ha ett möte till för att lägga upp en plan kring ovan. De tyckte jag skulle be om en ny psykolog, men det var inget arbetsgivaren kunde bidra med, sedan skulle jag ifrågasätta läkaren också. Borde inte vara husläkaren längre, utan jag borde bli remitterad vidare. 

Jag träffade min syster nere vid Mälaren efter mötet och vi åt en lunch och gick på en promenad, med kameran så klart. Jag låg på alla fyra många gånger kan jag lova. :) Hittade blommor som jag aldrig sett. 
Har sovit hela eftermiddagen och nu vilar jag igen. 

I morgon är det avslutning med min son och sedan sommarlov. I morgon blir det jordgubbstårta som traditionen bjuder i den här familjen. :) 

Ta hand om Er och glöm inte att Andas


6 kommentarer:

MyStory sa...

Så skönt att mötet gick så bra! Hoppas är utvilad i morgon och att det blir en riktigt fin dag. Jordgubbstårta låter verkligen mums :-) Sköt om dig!
Kram

Malou Thorman sa...

Vad härligt att du fick en sådan bra dag!!..Så otroligt viktigt att bli bemött och lyssnad på. Inte minst att ta sig själv på allvar och komma ihåg att gå tillbaka till sitt centrum. Du använder ju din andning på ett härligt sätt..
Skönt!!
Kram till dig

Malou Thorman sa...

Vad härligt att du fick en sådan bra dag!!..Så otroligt viktigt att bli bemött och lyssnad på. Inte minst att ta sig själv på allvar och komma ihåg att gå tillbaka till sitt centrum. Du använder ju din andning på ett härligt sätt..
Skönt!!
Kram till dig

jeanettish.blogspot.com sa...

underbart med förstående människor runt omkring.
skönt med en plan.
att börja långsamt.
härligt med lunch med syster.
jag saknar min emellanåt.
det är ju ändå 16 mil.
kram och en bra fredag önskas ♥

En Vacker Vardag ♥ sa...

Vad skönt att mötet gick bra,och jag hoppas att allt blir det bästa för dig <3
Kram Lotta

Vida sa...

Åååå vad glad jag blir. Över ett bra möte, förstående medmänniskor och att du kunde uttrycka vad du behövde. Vi är alla med dig på vägen...

Är väldigt glad över att våra vägar mötts här i bloggvärlden. Din blogg är så fin och jag beundrar din öppenhet och din vilja att hitta din väg.

Varm kram från Liv