onsdag 22 februari 2012

MiljöombyteI helgen ska jag och min syster åka till Göteborg. Vi gillar staden och har varit där flera gånger. Nu ville jag höra med er om ni har något trevligt tips att komma med som vi bör uppleva när vi är där. Vi ska inte jäkta och stressa utan vi ska bara vara och njuta. Strosa på gatorna, gå in och fika på något mysigt ställe. Bara göra det som faller oss in. Men jag tar gärna mot förslag för en gång när jag var där missade jag att det fanns en da Vinci utställning där samtidigt. Hallå, hur gärna hade jag inte velat se den. 


6 kommentarer:

RackarTuss sa...

Trevlig resa :)

messan sa...

Götet är underbar stadoch vi besökte den ofta när jag hade en släkting som bodde där numera blir det mer sällan tyvärr.Låter som ni kommer få en helt fantastisk helg.
Kram

Viktkamp sa...

om ni tycker om choklad ska ni gå till systrarna kanolds =) gooooda små tryfflar av olika dess slag!! Mums =)

Marie-Louise Nilsson sa...

tack för tipset! Vi älskar choklad. :)

LillaTuss sa...

Eftersom pappa var född i Göteborg var vi där varje sommar. Sista gången jag var där (skäms) var för 30 år sen så jag har nog inga färska tips att komma med. Önskar er ändå en trevlig resa

Susanne Löfgren sa...

Jag har tyvärr inga tips att koma med, men önskar er en mysig stund tillsammans där! :) Apropå lugn och ro så tror jag att de flesta av oss behöver mer av den varan. Vi gör och gör och gör, men hur ofta balanserar vi upp det med att bara vara? Kram å ha en fin dag! :)