onsdag 29 februari 2012

Måla Idag var det mitt första besök hos psykologen.  Som jag har väntat på detta besök,  att få hjälp med mina problem som sätter mig i denna situation som jag befinner mig i sedan många år tillbaka. Jag kan nog säga att jag är något besviken. Det hände inte mycket idag inte, tyckte inte att hon var direkt engagerad i vad jag behöver hjälp med ... men skynda långsamt och så får tiden utvisa vad det blir av detta. Jag har i alla fall en ny tid... det känns bra.

Resten av dagen har jag ägnat åt kreativiteten, jag har målat och målat... Jag är nöjd....men jag kan inte visa resultatet för det är en överraskning.  Nu blir det vila resten av dagen och kvällen. Hoppas ni andra har haft en bra dag... det har ju varit underbart väder.... jag har fikat på balkongen två gånger idag.


8 kommentarer:

Marie sa...

Hej vännen. Trist att erat första möte upplevdes lite dåligt, men som du själv säger....du får ge det en chans. Hoppas verkligen du kan få hjälp så du kommer framåt. Jag upplever själv ofta just våren som lite tung. En del av mig spritter och vill liksom "ut" men en annan är lite down och tårmild. Har lärt mig förstå detta genom åren och kan då hantera det lite bättre. Idag har det varit helt galet fint väder här också. 14 grader visade termometern på ett tag!!!!! Jag begav mig till ett av mina favvis ställen och andades in, njöt av och fotade våren. Bilderna kommer upp i morgon :-) Spännande med ditt målarprojekt. Hoppas få se när det blir klart.
Japp min katt har en tygbanan som innehåller kattmynta och han är helt crazy i den. Hade inte du katter förresten? Kan rekommendera denna produkt som heter weowww. Finns att köpa online. En varm vänskaplig direkt-från-hjärtat kram. //Mie

Marie-Louise Nilsson sa...

Tack för dina fina ord Mie, jag hade katter men en vän till mig tog hand om dem när jag blev sämre. Hon var intresserad av utställning och det var ju raskatter. Visst saknar jag ett husdjur ibland. Men just nu ska jag bara fokusera på mig. Jag tänker hålla mig positivt inställd till samtalen och hoppas på framsteg i samma takt som ljuset blir starkare och det blir varmare ute. Vilket härligt väder och jag ser fram med spänning på dina fotografier i morgon. Kram

LillaTuss sa...

Vad skönt att du fått komma igång med samtalen... och att du varit kreativ. Gissa om jag blir nyfiken.

Kan berätta att jag körde en micro-mindfulness-meditation eller nåt direkt i sängen (sittande) imorse innan jag gick upp. Skönt start men var lite för kissnödig. Ska prova imorron igen efter toabesök ;)

Marie-Louise Nilsson sa...

Bra Fröken Hulda, det behöver inte vara lång stund. Bara att du känner in kroppen och drar några härliga andetag och sedan låter ljuset komma in i dina ögon och le. Då är du redo för en ny dag. Kram Imorgon ska jag visa tavlan :)

messan sa...

Såna här saker måste nog få ta sin lilla tid och det handlar nog om att bygga ett förtroende också. Det är det viktigaste och just det tar sin lilla tid. Ge det en chans och känns det inte bra så byt...för det viktigaste är att du har känslan att det är rätt.
Vad kul att du målar...jag har en dotter som är en kostnär här hemma. Med kreativitet kommer man långt...
Varm kram

MyStory sa...

Det låter inte helt bra att du inte kände att psykologen var engagerad. Inte för att jag har varit i din situation men för att resultatet ska bli bra måste nog kemin stämma. Hoppas det blir bättre nästa gång och att du får den hjälp du behöver!
Kram

messan sa...

Önskar dig en fin dag!
Kram

Emma sa...

Nej att hitta en bra psykolog är som att skapa ett bra förhållande. Kemin måste fungera för att ett förtroende ska kunna skapas och därigenom ske den utveckling man är i behov av. En psykolog är mer ett bollplank. De finns ju mest där för att du själv ska kunna möta dig och därigenom hela dig. Jag säger bara en sak - känns det inte rätt BYT. Men kanske ge denna ytterligare någon chans men känns det inte bra framåt så rekommenderar jag dig att byta
Ha en fin kväll och var rädd om dig
kram
Emma