tisdag 7 februari 2012

En stor kärlek

känner jag  just nu för mina barn. De hjälper mig så mycket på min resa. Min äldsta son har just idag fixat ny vindruta till bilen som har varit sönder i flera år, han har dessutom lämnat in den på verkstad så den är färdig imorgon. Phu, en tung börda som lyfts från mina axlar bara så där. Besiktningen nästa....


Min dotter har städat här hemma och rensat skafferiet, så nu är det så fint så fint. Jag vore ingenting utan dem. Lillsonen drar sitt strå till stacken genom att ta mycket ansvar för sin mat, träning och skola. Så mitt hjärta slår varma slag för mina barn. Jag får genom dem stort utrymme att ta hand om mig själv och läka. 

Andra saker som jag kan känna stor kärlek för är just fotografering, idag lekte jag och kameran inomhus.  Naturens ljud och ljuset. Vi får inte glömma ljuset .... vi ger varandra kärleksförklaringar varje dag. :) 
Vänskapen jag får från mina vänner, känner jag stor kärlek över. 

Idag är en sådan där dag då huvudet inte är som det ska, jag tittar på varje ord och undrar om det heter så och om det stavas så??? Och varje ord är som nytt för mitt huvud. Huvudet visar mig ingen väg, bara tomhet, inget igen kännande alls. 

Ta hand om Er där ute. 
Dagens citat: "Älska mig mest när jag minst behöver det" 

6 kommentarer:

Marie sa...

Vilka fina barn du har som förstår vikten av att hjälpa dig. Guld värt. Vad vore de utan dig?!!!!!! Glöm inte det vännen :-) Ha en fin kväll och var rädd om dig. Kram.

Marie-Louise Nilsson sa...

Det är sant som du skriver Mie, vad skulle dom vara utan mig. :) Jag är ju trots allt deras mamma och jag finns för dem i vått och torrt. Kram Ha en fin kväll du med.

Monica sa...

Vilken glädje att dina barn bryr sig! Pysslar om och är rädd om dig! Undrar om det inte har "fått" det av sin mor??? Var stolt över dina barn!
Tänker på Dig.
Kram och vink från mig.

Ninja sa...

Var stolt över dina barn...du har givit dem en fin fostran.

Marie-Louise Nilsson sa...

Jag är så stolt över mina fina underbara barn. Idag reste sig min 13-åriga son från soffan bredvid mig ,efter att han ätit sin middag som han lagat till själv, med orden; "Jag älskar dig mamma". Vad det värmer.... går inte att beskriva... i helgen ska han och jag gå på restaurang. Tänker på dig med vännen. Kram

Marie-Louise Nilsson sa...

Det är jag Ninja, det är jag kram