lördag 7 januari 2012

Mod att leva?!


Idag har jag sökt inspiration från olika bloggar, de som jag blev mest intresserad av har jag lagt till i min blogglista. Mycket fin läsning finns det att finna när man söker,  men hur mycket jag än läser så är det ändå jag i slutänden som måste resa mig upp och börja leva. Jag vet det men det är tungt, vet inte vart jag ska börja. Jag känner mig liten, svag, rädd och totalt vilsen och när jag känner så så syns det givetvis utåt och vänner kan uppleva det jobbigt och drar sig undan när jag behöver dem som mest. Ensam står jag kvar och måste hitta motivationen  att fortsätta kämpa... för vad? för vem? 
Jag vet svaren, för mig själv och för mina barn, det inser jag men det gör det inte mindre svårt. Jag inser att jag måste skapa planering för mina dagar, kanske jag ska försöka i morgon, göra rutiner som får mig vidare, så kanske glädjen kommer tillbaka med tiden. 
Mina citat kommer ibland från en underbar människa som har en härlig blogg som jag läser varje dag. När jag citerar henne har jag också länkat till hennes inlägg i citatet. Det är bara att klicka på citatet så kommer man dit. Jag rekommenderar henne varmt. 

Dagens citat: "Prova göra något nytt idag".... för mig blir det i morgon

2 kommentarer:

Monica sa...

Kära vän, tror att jag förstår hur du känner Dig. Livet, detta livet med alla förväntningar är inte lätt att handskas med.Men jag hoppas att du på sikt hittar din "väg"...Glöm inte bort att det tar TID! Ha inte så bråttom! Låt tiden komma ifatt Dig! En gång solbränd, då är det VÄLDIGT lätt att bränna sig igen. Man behöver skydda sig med mycket solcremé med HÖG solfaktor.
Sv: ja vi har köpt ett litet ställe i Frankrike.
Men vi åker till ett varmare ställe feb-mars.Det är inte så varmt i F då.
Kram kram på dig vännen. Tänker på dig.

Anonym sa...

Vilket klokt citat!!! Tusen tack för dina ord hos mig. Dom värmde enormt mycket. Det har hänt mer än det jag berättade på bloggen men vissa saker vill jag inte ska komma fram till fel personer så därför är jag lite snål eller försiktig med vad jag skriver. Inom sinom tid kanske jag präntar ner det också men inte just nu. Hoppas att du har en skön och avkopplande helg!! Kram