söndag 29 januari 2012

Änglar finns dom?

Ja, hos mig finns dom idag. Jag lät barnasinnet få utrymme idag och skapade änglar i snön, finns det något härligare :) Idag var det en sådan där härlig bitig vinter med massa sol, jag älskar känslan av frisk luft och solen som värmer när jag är ute och promenerar. Idag ville jag inte gå in, var nästan på väg att hämta en påse och gå till pulkabacken och så sällskap med alla barnen där. Kanske blir en vända ikväll. :)

Nu vankas en skön dusch och sedan en god kopp kaffe i en fin gammal kaffekopp och med det önskar jag er följande: Sol ute, sol inne, sol i hjärtat och sol i sinnet. <3

3 kommentarer:

Monica sa...

Klart att det finns änglar...Jag har sol på alla ställen som du räknat upp, dock inte ute!!!
Men jag njuter av värmen & solen inne idag!
Önskar dig en fortsatt bra söndag!
Kram och vink.

Marie sa...

SOL finns det massor av här också. Till och med ute idag och det gör mig så glad eftersom jag har en ledig dag idag :-) skulle kanske ta Nikon med på promenad? Nja får se lite trist att fotolusten saknas just nu. Tror dock att den som varje år återkommer med vårkänslorna. Sol ja, för mig är det i första hand la ffamiglia som står för de värmande sköna strålarna. Sedan är det missen.........han råkade ut för en riktigt otäck olycka med illa skadad baktass i slutet av okt. Operationer, tre olika antibiotikakurer, amputation av en tå och sedan ett par månaders läkning och konvalesens. Trodde ett tag att han skulle gå under, deppa ihop och ge upp. Men inte han inte. Min fina goa pälsmössa. Trots all smärta och ångest hans små ögon visade oss gav han inte upp. Saknaden att kunna vara ute, nosa, smyga, jaga och leva ett gott liv som utekatt fanns inte under lång tid. Men banne mig att han är en liten klok varelse att han på nåt underligt sätt fattade. Om jag kämpar mig igenom detta kommer solsken runt hörnet. Och visst blev det så!!!!! Nu är han en glad livsnjutare igen som lever livet ute och inne som det behagar honom. Borta är smärta och otäcka mediciner. Hur denna köttslamsa till tass kunde läka så fint är ett under. En del av undret heter Jennie pch är vår veterinär. Hon och teamet på kliniken jobbade i månader med Tuss och oss och gav aldrig upp. Motstånd födde bara ännu mer kreaktivitet och övertygelse att lyckas. Små solstrålar, ja så kallar jag dem. Underbara varelser som absolut hamnat rätt. Som vårdar djuren och deras mattar/hussar med så mkt kunskap varvat med kärlek. Varje fredag tittar jag nu in till dem med en trevlig helg hälsning och en påse med hembakat.......för de är riktiga kakmonster ha, ha. Så att solen lyser hos mig kan jag verkligen lova. Sen finns det ju små moln som försöker skymma känslan av happiness men dem skiter jag i. Vänder det dåliga ryggen och går därifrån. Roligt att kunna följas åt igen. Jag startar lite försiktigt här på bloggen. Inväntar som sagt lusten med spänning. Ha en riktigt fin vecka. Kram.

Marie-Louise Nilsson sa...

Hej Marie, det är så roligt att höra av dig och höra att det är bra med lilla katten. Det värmer mig i kroppen och jag håller med dig om att det finns änglar här på jorden. Det är fantastiskt att de fanns just när du och din kisse behövde det som mest. Och dom anser nu givetvis att du är en ängel som kommer med hembakat varje fredag. Vilken lyx. Lusten efter kreativitet bakom kameran den kommer och går... så det är bara att vänta. Kram kära vän.