söndag 14 oktober 2012

Ziggy I Egen Hög Valp

Fanns önskemål att få se lilla valpen Ziggy, så här är han. <3 Så go och tillgiven och livsglädjen sprudlar om honom. För övrigt fick jag inte så tokig dag i alla fall, trots tunga tankar de första timmarna. Jag besökte en god vän och gammal kollega och vi har alltid så mycket att prata om, tiden räcker aldrig riktigt till. Jag har fått fin respons på min gillasida, 200 gillare idag :) jag är glad, inte för att jag strävar efter att vinna någon gillasidatävling i antalet gillare, för där ligger inte alls min ambition utan jag anser att budskapet om medveten andning och närvaro är viktigt och då är det klart att jag blir glad att fler ta del av budskapet. Om jag inte trodde på mitt budskap skulle jag inte ha en gillasida, det säger sig själv.  

Min son kom hem idag från en vecka utomlands och min dotter och jag hade lite mysprat i dag. Så det hela gjorde att humöret ändrade sig och i morgon ska jag då äntligen gå på möte och få min diagnos och behandlingsplan. Jag är spänd på ett positivt sätt. Jag tackar för alla fina kommentarer som ni delar med er av och önskar er alla gott. Jag är tacksam! 

Ta hand om er och kom ihåg att Andas ( det har jag gjort idag ;))


6 kommentarer:

Pirjo Brandestam sa...

Ååå så fin han är !! Man får lust att bara burra in ansiktet i den mjuka pälsen. Roligt för dig oxå att ha fått en "lillebror" att gosa med <3
Skönt att dagen blev bättre sen. Det brukar det alltid göra framåt kvällen och speciellt när det har hänt så många positiva saker <3
Godnatt och sov gott när det blir dags <3

Herr Nilssons Fru sa...

Who vilken sötis:) man smälter när man ser små valpisar. Helt bedårande.

Skönt med lite dotter/mor tid o prat.
Kramiz

Fröken Hulda sa...

Det finns inte så mycket som är sötare än bäbisar och djurbarn

Herr Nilssons Fru sa...

Hej kommer här igen, för jag glömde fråga dig sist.
När jag klickar på ditt namn så kommer jag till en konstig sida där det inte finns någon länk till din blogg googlesida(vad jag kan se) nu har dig sparad i favobloggar:) så jag hittar dig endå, men andra som du kanske besökt hittar inte dig. Har själv haft besök av några som också har denna konstiga profil o jag kan inte hitta dom. Jättedumt. Berätta gärna för mig vad detta är o om det bara är jag som inte finner länker till din blogg här:

Kramiz Kramiz

Ninja sa...

Han ser ut som en riktig tuffing :)

Anonym sa...

Va söt! Tack!
Med vitt pipskägg och allt :-)
Ann