söndag 28 oktober 2012

GosSöndag


Jodå, denna lilla prinsessa har jag gosat med idag. Det är min systerdotters hund och hon kom hem till dem i fredags. Sandy är namnet. Jag har förmånen att ha många valpar att träffa, gosa och umgås med i min närhet nu. Men visst blir jag sugen att ha en egen men ekonomin säger nej. Det är ett stort ansvar att ta hand om en hund och det kostar pengar det kan man inte komma ifrån. Jag får se längre fram i framtiden hur det ser ut då. Så länge är jag glad att det finns valpar som Ziggy, Sandy och Tindra att gosa med.

För övrigt har jag kommit fram till att jag har denna blogg kvar som min privata blogg och har hemsidan och webbshop som en verksamhet för sig. Just nu känns det bäst. Jag kommer givetvis hinta här när det finns intressanta grejer på hemsidan att läsa om eller om nya produkter i webshopen. Nu ska jag bara vänta på att allt är klart sedan ska jag köra en lansering av min webshop och hemsida. Men som sagt här blir jag kvar. :) 

Ha en fortsatt trevlig kväll och kom ihåg att Andas. 

7 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Åh vilken hjärtevärmare! Tack för det fina du. Jag skrev precis om att det är viktigt att hålla hjärtat (och fötter) varma :)

Kram och godnatt!

Herr Nilssons Fru sa...

Valpar är svåra att motstå, jag hundar över huvudtaget, de är fina vänner, trogna o kärleksfulla. Skulla aldrig klara mig utan mina små tjejer:) (inte så små men endå) Vad kul, du ska öppna webbförsäljning, de har jag missat precis:( ja jag har varit lite si o så med både uppdateringar o besök sista tiden, ibland lever man mest utanför bloggvärlden:)

Kramiz o go start på nya veckan oh lycka till nu med nya webbshoppen.

En Vacker Vardag ♥ sa...

Så söt hon är och vilken fin header du har skaffat.

Ha en fin dag!!

Kram Lotta

Monica sa...

Ååååååå vilka bruna "brunnar" den söta Sandy har. Klart att man blir sugen på en hund...oj,oj vad jag skulle vilja ha det. Men på grund av vårt "levende" idag...går det inte! Vi har tidigare alltid haft hund! Den senaste var en labrador.
Bra att du har din blogg kvar! Tänk så duktig du är! Vad mycket du gjort av ditt kunnande! Lyfter på min hatt!
Önskar dig nu en bra dag.
var rädd om dig unika och värdefulla Qvinna!
kram och vink från mig.

MyStory sa...

Så bra attdu blir kvar här! :-))

Anna-Karin sa...

Att vara tillsammans med en hund är underbart. Så söt den lilla vovven är på bilden.

Att ha lyckan att ha en egen hund betyder så mycket för mig som människa. I fem år drömde jag om det innan det blev verklighet.

Den villkorslösa kärleken man får från en hund går inte att jämföra med mycket annat, tycker jag.

Spännande att läsa om alla dina projekt och fint att du behåller din vackra blogg, tycker jag.

Kram!

Ninja sa...

Vilken bedårande liten valp....
Svar: Visst kan man njuta ensam också och vissa sällskap är jag förutan, trevligt att du blir kvar här, du har en fin blogg.