onsdag 10 oktober 2012

VisionsTavlor Och IndianDans


Nu är jag hemma igen efter fyra underbara dagar i havets närhet. Jag har njutit varje sekund och låtit mina sinnen fyllas med havets och naturens själ. Samtidigt har jag gjort bekantskap av en underbar kvinna som har blivit min goa fina vän dessa dagar. Vi är lika, njuter av samma saker, gillar tystnad men vi har också humor så jag ser fram mot när vi kommer dansa indiandans tillsammans. För av någon anledning känner jag att vi kommer göra just det. 

Min fina vän har bjudit på en gästfrihet som slår det mesta. Finner inga ord på hur mycket hon fick mig att koppla av och trivas i hennes sällskap. Jag sov som en stock och tänk då på att jag har haft dålig sömn på sistone. Hennes fina bemötande av mig och osjälviska givmildhet vill jag ge tillbaka så fort jag har möjlighet. Det är sådant som värmer långt in i hjärtat. 

Jag har nu över 600 härliga bilder att titta på under vintern och drömma mig tillbaka till havet. Jag har även nya minnen, insikter och tankegångar som jag ska smälta och bearbeta. Det första som händer i morgon är att jag ska göra en visionstavla som visar vart jag vill i livet. 

Ta hand om er och kom i håg att Andas


4 kommentarer:

Monica sa...

Välkommen hem! Så glad för din skull att du har haft trevliga daggar med en ny funnen vän!
Troligen blir det indiandans också.
Må gott och var rädd om dig!

Fröken Hulda sa...

Hos vissa vänner finns den där speciella atmosfären som gör att man kopplar av utan att anstränga sig det minsta. Bra ställe att tanka energi på.

Kram

MyStory sa...

Så härligt det låter :-)

Vida sa...

Låter så himla härligt.. helt fantastiskt faktiskt. Havet, vänskap och komma bort i en härlig kombination.

Kramar