torsdag 25 oktober 2012

Nystart Av Hemsida Och Kreativiteten Fortsätter Att FlödaNu kan jag för första gången presentera min nya hemsida Ego Spiro Spero den är under bearbetning och kommer bli så bra. Det känner jag ända in i hjärteroten. Tjejen som hjälper mig med sidan och har skapat loggan heter Linda Karlzon och henne hittar ni här. Karlzons Vill ni har hjälp med webdesign eller logotyp så är hon rätt person att fråga. 

Ni hittar under fliken blogg på hemsidan information om vad som kommer hända på hemsidan framöver. Som ni också ser kommer det finnas möjlighet att köpa mina fotografier med texter på som kort i kvadratiskt format 13 x 13 cm med tillhörande kuvert och tom insida så det är valfritt att skriva den text man vill. 

Gå gärna in och tyck till, kommentera vad ni saknar och skulle vilja se mer av och vad som kan bli tydligare och bättre. Som sagt kreativa flödet går framåt sakta men säkert och jag har fler projekt på gång inom kort. 

Ta hand om er och kom ihåg att Andas

4 kommentarer:

Livskrafter sa...

Hej härliga du
Du har en liten överraskning hos mig
kram och ha en fin kväll
Emma

jeanette sandelin sa...

wow!
vad glad jag blir för dig :)
lycka, verkligen ♥
vad kostar korten???

nattsyrransphoto sa...

Så spännande och vilken supertrevlig och snygg hemsida =) Önskar dig ALL Lycka till!!! <3 Kram

Anna-Karin sa...

Verkligen en riktigt tydlig, intressant och dessutom så vacker hemsida!

Stort lycka till med den, Marie-Louise!

Jag läste det du skrivit om HSP i hemsidan och kan helt klart, än en gång, konstatera att jag också är en HSP. Så underbart att känna att man inte är ensam om att vara högkänslig som människa.

Kram!