torsdag 25 oktober 2012

I Love Your Blog AwardJag blir rörd ända in i hjärteroten när jag upptäcker att jag är en av de bloggar Emma Karlsson, Livskrafter ger denna fina award.  Hon skriver så här om min blogg.

"En vacker harmonisk och stillsam blogg med tankeväckande reflektioner om livet och allt som hör därtill"

Tack käraste Emma för de fina och vackra orden. Jag tar emot denna fina award och jag vill givetvis skicka den vidare till de bloggar som jag njuter lite extra av. Emma hade varit en av dem helt klart, men jag väljer att utse några andra eftersom det är trevligt att sprida denna award vidare.

Jag tilldelar "I love your blog award" till följande bloggar.

Maria Helanders Blogg - För alla kloka ord hon sprider och lyfter min dag med. Jag blir stärk varje gång jag läser hennes inlägg. Det vill säga varje morgon till kaffe.

Lyckliga Praliner - Hon leker med orden när hon förmedlar sina kluriga tankar om livet. Jag blir alltid glad och jordad när jag kommer in till henne.

La Monique- för hennes stora omsorg och kärleksfulla sätt när hon förmedlar ord till sina läsare och om sina kryddor och livet.

Lilla Kullan- för hennes alltid lika vackra bilder från sitt vackra och harmoniska hem. Med lika vackra ord förmedlar hon en hemtrevlig känsla i sin blogg. Jag känner mig alltid välkommen.

Punctum Saliens - för hennes engagerade arbete att lyfta fram kulturens, kreativitetens och skrivandets betydelse i livet.

Livskrafter - nämner jag för att jag älskar att komma in till henne och ta del av hennes livsglädje, konst och tänkvärda inlägg om livet i stort och smått.


Ni som fått utmärkelsen kan välja om ni vill ta emot den i hjärtat eller skicka den vidare via er blogg. Thats up to you. Jag ville visa min uppskattning.
6 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Ger du mig en award..Tack finaste du! :) Du är värd alla awarder i hela världen vet du!

Kram! <3

MyStory sa...

Du är väl värd den award du har fått!

Monica sa...

Här har du en till som också blir varm i hjärteroten! Vilket smart sätt att man själv får "plocka" upp awarden!det ska jag allt göra vid tillfälle...
Men DU käre Marie-Louice är värld ALLA awarder som finns!!!!!!
Kram och vink från mig.

Lilla Kullan sa...

Så snäll du är rara gumman.:-)
Tack så väldigt mycket för de fina orden.
Hoppas att du får en bra dag du goa.:-) Kram Stina

Elisabeth sa...

Så fint! Stort tack kära Marie-Louise för att du är du. Varma kramar/Elisabeth

Maria Helander sa...

Tack snälla Marie-Louise för awarden. Du gläder mig med din värme och omtanke.
Kärlek från
Maria