fredag 19 oktober 2012

Skottad Spole, Spolad Skotte Eller Vad Det Nu Heter
Jag är i ett kreativt flöde därför lite frånvarande här. Jag måste passa på när det flödar trots dålig nattsömn. Jag har nu ett egen domän för min blivande hemsida till mitt företag Ego Spiro Spero. Det går framåt med andra projekt också, men tro inte att jag gnor runt som ett skottad spole här hemma för det. Nej nej, min kreativitet kan jag utföra sittandes i soffan med filt på mig och kaffekannan på en armlängds avstånd. Så det är lätt att ta vilopauser när orken tryter. På bilden ser ni min goda fotovän koncentrerat fånga vattenfallet. 

I natt räknade jag får på mobilen och insåg snart att det var kaniner jag räknade, allt för att försöka trötta ut mig. Men det är inte oro som gör att jag inte sover för det är ganska lugnt i huvudet utan jag bara ligger där och kommer aldrig till sömn. Knepigt. 

Ha en skön fredag och kom ihåg att Andas7 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha.. Gick det inte lika bra med kaniner ?? Skönt att höra att din kreativitet har kommit tillbaka.. Ta var på den :-)
Ha en fortsatt fin fredag :-) Kram <3

Pirjo Brandestam sa...

Den anonyma var jag...glömde att fylla i namnet.. ;) Kram <3

LyckligaPraliner sa...

Haha "skottad spole" Verkliga lustiga uttryck det finns :)) Kul att läsa att du är i ett kreativt flöde. Dina bilder är fantastiskt fina så hejja dig!

Kram och hoppas du får en fin helg!

Ann-Louise

Monica sa...

Kanske inte så dumt att räkna kaniner...men klart de vore bäst om du inte behövde räkna när du ska sova!
Skönt att vara i ett kreativt skede, dessa stunder får man ta vara på! För jag vet av egen erfarenhet att de "bara" kommer då och då!
Må gott vännen!
Kram och vink från mig.

jeanette sandelin sa...

så härligt ett sådant företag måste vara :)
kram och regniga hälsningar från dalsland ♥

Anna-Karin sa...

Livet blir tungt när man inte får den sömn man behöver.

Lycka till med din hemsida och ditt företag! Det är härligt att vara sin egen chef, tycker jag. Om inte jag var det, skulle jag inte kunna förvärvsarbeta överhuvudtaget. Det är möjligheten att mer fritt kunna styra min tid som får det att fungera för mig.

Kram/Anna-Karin

Anonym sa...

Hmmm den där bilden har vi redan sett. För länge sedan. Men den är ju så härlig att det inte skadar att se den igen ;-) Flödande kreativitet!