onsdag 19 december 2012

Att Känna Sig Lite SmåKär


Hur är det med er i juletider? Jag tar allt med ro och befinner mig i närvaro. Jag struntar blankt i alla traditioner och tänder alla adventsljus och käkar julskinka redan nu. Inga julklappar, vilket jag i och för sig tycker är lite tråkigt, men skönt att slippa stressen över vad som ska köpas och ångest över att pengar ska räcka och barn ska bli nöjda. Jag älskar mina barn högst på denna jord och jag skulle göra vad som helst för dem. Men i år kan jag inte ge dem några julklappar. 

För övrigt känner jag mig glad och tillfreds med livet just nu. Jag går och ler över bokbeställningar som ramlar in och över det faktum att jag är en del i resultatet av boken. Den är precis som vi önskade att den skulle bli och när våra diskussioner kom fram till vad vi ville förmedla är det riktigt roligt att få just de kommentarerna från läsarna som responsat på boken. Vi har lyckats att förmedla en lättläst helhet där bild och text förmedlar budskap som bidrar till reflektion hos läsaren och engagerar ögat, hjärtat och hjärnan. Klart jag är glad. 

I morgon ska jag på julbord med mina kollegor och det ser jag fram mot, likaså att börja jobba i januari. Jag känner mig stark och motiverad. Har ni gått omkring och varit lite småkär fast ni inte vet vem som är föremål för era känslor? Så känner jag just nu. Jag är kär.... 

Ta hand om er och kom ihåg att Andas

6 kommentarer:

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Sitter med en mugg kaffe och reser runt i Blogglandia. Önskar dig nu en riktigt fin jul nu. Och simma lugnt.
Kram från Maria

Vida sa...

Det är en sån skön känsla.. att vara småkär.. kanske är du småkär i livets nya vändningar, snön eller bara nån som snart kommer i din väg. Men det är en skön känsla.
Kramar från Liv

En Vacker Vardag ♥ sa...

Jag har också den känslan, brukar säga att jag är kär i mig själv eller i livet. Det är underbart!!

Ha en riktigt fin jul och ta hand om dig och så härligt med din bok, det är fantastiskt vad livet kan bjuda på när man minst anar det!!

Kram Lotta

LyckligaPraliner sa...

Du har medvind. Låter helt toppen kära du! Tror att nästa år kommer goda vindar att fortsätta föra dig framåt :) Julklappar är inte det viktigaste om än det är roligt att få ge. De flesta vill säkert kunna ge sina barn iaf, så det har troligast inte varit ett lätt beslut eller insikt att du inte kommer att kunna ge dem något, tänker jag.. Tur ni har varandra och jag hoppas både du och barnen får en fin jul!

kram Ann-Louise

Richard - vardagsbetraktelser.se sa...

Jag fullkomligt älskar dina bilder. Denna var kanonfin....
Tack!
Kram Richard

Anonym sa...

Tror som En Vacker vårdag ovan - man är nog lite kär i sig själv :-)
Ann