söndag 16 december 2012

Tredje Advent Firas Med Trevligt BesökTredje advent och jag har haft besök av en god vän som jag tycker så mycket om. Jag älskar att sitta och prata med honom. Jag har haft en tuff helg med migränanfall både igår, i natt och i förmiddags men nu är det bättre och jag och dottern ska mysa advent till tv´n i kväll. Ha en fin advent alla och kom ihåg att Andas. 

Själv blev jag påmind idag om att när smärtan kommer så låt den komma, var i känslan och framför allt brottas inte med den. Att det ska vara så svårt att komma ihåg sin omsorg om sig själv. Bara av att jag accepterade värken så lättade den eller kraften värken utgjorde på mig mildrades i alla fall. Vi behöver alla påminnas hela tiden om att vara vår bästa vän först och främst för att kunna dela med oss av vår omtanke till andra. Det är en färsk vara insåg jag idag. Jag får inte ta för givet att jag här hemma i den omsorgen och låta det vara så. 5 kommentarer:

Pirjo Brandestam sa...

Roligt att få besök av en god vän och att ditt migränanfall har släppt. Själv har jag haft en fuldag idag. Gått inne, osminkad och i myskläder hela dan. Livet har inte varit till sin fördel riktigt. Det känns bättre nu när jag har sovit en stund. Man får väl ha såna dagar också för att uppskatta dom bättre dagarna.
Ha en riktigt trevlig kväll med din vän och dotter :) Kram <3

Monica sa...

Tänk så KLOK du är! Önskar dig allt gott!
Kram och vink från mig.

Herr Nilssons Fru sa...

En god vän är guld ♥
Kramiz

Anonym sa...

Omsorgen av sig själv är så otroligt lätt att glömma, jag fattar inte varför ... Jag har det likadant.
När jag har som mest ont (av sviterna sen bilolycka) så lyssnar jag på kroppen och tar de lugnt, men de dagar som jag är mindre smärtfylld vill jag ju helst ta igen allt jag inte kunnat göra på ett tag ... Det funkar ju inte riktigt så när man är försvagad. Lyssna på kroppen och mycket vila är ett mantra som lätt kan behöva upprepas inom en. Det ska jag rabbla idag när jag har massa möten inför vår kommande renovering imorgon.
Ha en jättefin dag,
Kram Lina

MyStory sa...

Många symptom kan lindras genom att man accepterar det man känner. Det är som magi. Att lära sig att acceptera är dock inte helt lätt. Ha det så gott!
Kram