måndag 3 december 2012

Nya Mattor Och OmMöbleringGungstolen är en gammal gungstol som jag fått av min mamma och den är en sådan där djupgående gungstol som ni ser. :) Härlig att ligga och vila i. Mattorna har jag äntligen beställt, gått och fnulat på dem längre och nu slog jag till och det ser genast mer ombonat när de kom på plats. Jag gillar vår ommöblering och trivs i hemmets vrå. I kväll är det Homeland och jag ska njuta som alltid till den serien. Har beställt julkort från tryckeriet och skapat en dikttavla idag. Kommer upp på webshopen snart. Ta hand om er och kom ihåg att Andas. 

5 kommentarer:

Pirjo Brandestam sa...

Det ser mysigt och hemtrevligt ut. Speciellt gungstolen med det runda bordet till gillar jag. Roligt med nya, fina mattor också, det gör så mycket. Bra gjort !!
Ha en fortsatt fin kväll med din favvo-serie senare :) Kram <3

Herr Nilssons Fru sa...

Förstår du gillar ditt nya drag. De gör jag också, ser mycket fint och hemtrevligt ut. En sån gungstol skulle jag inte tack nej till, fast jag har nog ingen plats för den:) hade en där jag bodde förut men den hittade jag på vinden där o fick låna, arrenderade en gård då, o alltid frågade mina vänner mig om jag inte hörde den gunga på nätterna:) haha, de gjorde jag inte.

Kramiz på dig

Monica sa...

Nu fick jag lära mig ett nytt ord: fnula....Men så fint du har det i ditt ljuva hem! Där kan jag "lätt" se mig dig sitta och njuta av dagen.
Må så gott vännen!
Kram och vink från mig.

Lina sa...

Du har det verkligen jättemysigt. Harmoniskt:)
jag hade dock aldrig vågat sätta mig i gungstolen - är alltid så rätt att trilla bak ... ;)
Ha en härlig tisdag,
kram Lina

Anna-Karin sa...

Så vilsamt och vackert du har inrett!

Jag gillar mattorna som du köpt mycket, riktigt snygga är de.

Kram/Anna-Karin