torsdag 7 februari 2013

Ångest, självInsikt Och En Jävla Resa




Ja, vart har jag varit i en hel vecka? Inte skrivit något inlägg och heller inte varit inne hos er och läst eller kommenterat. Jag har varit under stenen och grävt. Om jag hittat något? Näääää
Jag har fått en värk i kroppen som inte är att leka med, det går ilande stötar genom hela kroppen och det  som är ännu tråkigare är att jag gråter igen. Vilsen? ja

Var i alla fall på behandlingen idag igen, välbehövligt och bildterapeut är så skicklig på att hitta den ömma punkter så jag bröt ut i stor gråt idag. Hon såg rakt igenom mig idag efter att hon tittade på mina bilder och hon såg även igenom mina gruppmedlemmar. 



Ta hand om er och kom ihåg att andas

13 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Åhh kära du...Jag lider med dig verkligen. Att det ska vara så där. Visst, det går upp och ner, det är väl som det brukar vara. Antar jag. Men ändå. Jag önskar så att det blev bra. Riktigt bra som det är meningen. Men vet du, jag är säker på att det blir det. Riktigt bra för dig.

Kram

Anonym sa...

Jag känner dig endast via din blogg. En fin blogg som ger intrycket av en person som är just "starkskör", precis som jag själv. Att ena stunden vara värsta entreprenören för att dagen efter ligga som en ihoprullad boll under ett bord. Kanske är det så du har det nu? Kanske är det mer. Jag vet inte. Jag "känner dig" ju endast via vad du skriver här.
Vad härligt med den duktiga bildterapeuten. Jag vet personer som har kommit långt i sina liv genom bildterapi.
Skickar dig en stor varm kram

tankar från mitt fönster sa...

Tack för din fina blogg! Att du verkligen är ärlig om känslorna. Har vid hög ålder nu förstått att jag är en "högkänslig " person. Efter en vecka är jag nere för räkning.Jag har haft tandläkaroperationer o tandvärk efter det. Det handlar nu om att tänka rätt, vårda ditt inre m avslappning o mindfulness. Kikar in igen, vilket jag gör ofta, blir ledsen att du har det jobbigt, men snart är du uppe ur svackan igen. Du kommer att må bättre! Det gör jag också!
styrkekram

MyStory sa...

Men SÅ trist att du har känt dig så där! Jag har faktiskt tänkt på att du inte skrivit en enda kommentar hos mig på ett tag. Har ju varit van vid att "höra" av dig...

Hoppas du snart känner dig bättre!
Kramar

Vida sa...

Var varsam med dig själv. Jag är glad över att du har kontakt med en bra bildterapeut..
Sen så önskar jag så klart att du snart mår bättre.
kramar

HWK EYE sa...

Jag tror att vi inte ska ta det så hårt att vi ibland faller igenom, det finns så många orsaker till varför vi gör det, att gråta och låta det som är dåligt få lämna vår kropp och låta den renas ser jag bara som något positivt.

Sen när man har ork & lust så kan man börja analysera varför det hände, eller bara inse att kroppen behövde rena sig från det det dåliga & låta det vara bra med det.

Jag skickar dig styrkekramar, vet inte om jag är försent ute då jag själv inte haft någon lust eller ork att skriva eller läsa något den senaste veckan.

Kramiz & ha det så bra

Teresia sa...

Styrkekramar till dig! Kämpa på!

Anonym sa...

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/153304?programid=1272

Mindfulness är inget för den som inte har ett stabilt psyke.

messan sa...

Blir ledsen för din skull...att det ska hända nu mitt i allt. Gläds med dig och era framgångar med boken.
Var rädd om dig nu så ses vi snart igen.
Varma styrkekramar

MyStory sa...

Tänker på dig och undrar hur du har det...
Kram

Anonym sa...

Tittar in och kollar nästan varje dag ifall nytt inlägg har kommit.
Hoppas du mår bra.
Ta hand om dig.
Stor varm kram Lina

Anna-Karin sa...

Jag önskar att du snart hittar kraften igen och mår bättre, Marie-Louise.

Idag har jag gett mig själv glädjen att köpa den bok som du och Tina har skrivit. Jag ser mycket fram mot att få den i brevlådan. :)

Kram/Anna-Karin

Anonym sa...

[url=http://levitranowdirect.com/#kzfjz]cheap generic levitra[/url] - levitra 40 mg , http://levitranowdirect.com/#qnrfj levitra without prescription