fredag 1 februari 2013

BildTerapi Och Städning På Schemat
Behandlingsdag igår och första gången jag fick känna på bildterapi ordentligt. Vi fick måla till musik och vi fick instruktioner om att inte försöka se bilder utan mer låta kroppen få röra sig och måla i rörelse, gärna med båda händerna och med svampar och händer. Det var en helt underbar upplevelse. Innan vi målade hade vi använd kroppskännedom, rörelse för att slappna av. Detta ger bara mersmak. 

Att jag sedan hade en föreställning att gå på som min son och systerdotter medverkade i gjorde kvällen tidigt och jag vaknade utschasad idag. Inget arbete men jag har i alla fall varit på jobbet i stort sett min tid den här veckan. 

Idag var det härligt väder med sol och vårkänsla, så även igår. Jag har vaktat valp två dagar den här veckan och i morgon satsar jag på lägenhetsstädning. Behövlig? Ja och det blir skönt när det är klart. Vad ska ni roa er med den här helgen? Ta hand om er och kom ihåg att andas. 

3 kommentarer:

Anna-Karin sa...

Bildterapi har jag aldrig provat. Fast jag skulle gärna göra det, jag tror att det absolut är läkande för kropp och själ.

Jag ska ta det lugnt den här helgen. Vara ute i naturen och mysa med min lilla vovve har jag tänkt. Göra sånt som jag har lust att göra.

Kram/Anna-Karin

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Det hade varit kul att testa, spännande.
God helg på dig, kram Maria

LyckligaPraliner sa...

Hej hej! Kikar in för att önska dig en trevlig helg! :)

Kram Ann-Louise