söndag 6 januari 2013

Var Sak Har Sin Tid
Nu säljer jag bilen och det känns enbart skönt. En åtgärd som jag ser som ren utveckling från min sida. Minska utgifter så mycket det går är inledning till ett helt annat levene och syn på tillvaron. Känns både uppfriskande och befriande. Att slippa oroa mig för besiktning, reparationer, skatt, försäkring och underhåll. Nu ska jag BARA städa ur bilen och tvätta den sedan lägger jag ut den till försäljning i befintligt skick. Jag ser hur himlen klarnar upp och blir blå. 

Idag är det vilodag för mig, laddar batterierna för första lektionen i morgon och därmed arbetsdag. Ska fixa lite med kläder, titta på film och laga lite mat. Trivsamt värre.

Ta hand om er och kom ihåg att Andas

3 kommentarer:

Pirjo Brandestam sa...

När min bil rasade ihop för några år sedan så var jag helt desperat...hur skall detta gå ? Jobbade fortvarande då också. Det går alldeles utmärkt att leva utan bil när man väl vant sig. Nu skulle jag inte ens ha råd att ha en bil.
Lycka till på jobbet imorgon och ha en fortsatt skön dag :) Kram <3

En Vacker Vardag ♥ sa...

Lycka till med din första arbetsdag och försäljning av bilen!!

Jag skulle nog inte ha bil om jag vore själv,för det kostar lite och så tycker jag inte om att köra bil heller.

Kram Lotta

MyStory sa...

Kul att det gick bra för dig på jobbet första dagen!

Jag har bil men önskar att jag slapp ha en eftersom det är så himla dyrt. Sen är det besvärligt på vintern när jag inte kör så mycket och det är kallt. Då laddas batteriet ur så lätt :-( Men att vara utan bil kan jag inte heller så det är bara att ha den kvar...
Kram