onsdag 16 januari 2013

Dags För BeHandlingSom jag har längtat, men i morgon är det äntligen dags. Dags för min behandling som ska få mig på benen igen för att aldrig mer falla. Hoppas jag i alla fall. Kroppskännedom, bildterapi och samtal i grupp under 20 veckor och 2,5 h per gång. Denna vecka är det tyngre att arbeta. Mycket mycket rädsla och ångest bor i min kropp ,så det kommer bli så nyttigt att få ta upp och bolla dessa tankar med gruppen. Jag fick en förklaring på vad jag känner, men inte kunde sätta ord på själv, min goa fina vän sa: 
- En identitetskris hamnar man i när man känner att hjärnan inte fungerar som den bör och det gör den inte efter en utbrändhet. Rädsla och ångest skapas för att man inte kan lita på sig själv längre och att man samtidigt ska leva upp till förväntningar på jobbet. 

Precis så känner jag. Men jag kämpar på.

Jag älskar när jag hittar sådana här foton i min samling. Jag blir kär i vissa lite extra mycket och denna bild talar till mig i sin enkelhet. Avskalat, dovt, men ändå med en känsla som berör.

Ta hand om er och kom ihåg att andas.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ett stort lycka till med behandlingen. Hoppas den kommer ge dig det du behöver just nu.
Stor kram Lina

Anonym sa...

Jättefin bild! Du är superduktig!!
Kram Nina

MyStory sa...

Hoppas din behandling kommer att ge dig allt du hoppas på. Jag fick en ny behandling igår men av ett helt annat slag.
Kram till dig :-)

Anonym sa...

Det är tråkigt när man inte längre kan prestera som förr. Men samtidigt är det kanske ett sundhetstecken att man inte presterar som förr, utan tar det lite lugnare, och sparar kraft åt sig själv?
Ann

Anna-Karin sa...

Precis så på pricken är det att bli utmattad/utbränd, man hamnar i en identitetskris, börjar tvivla på sig själv när man inte längre fungerar som man gjorde förut.

Jag önskar att du ska få så bra hjälp och stöd som det är möjligt så att du kan läka samman igen.

Allt gott!
Anna-Karin