måndag 7 januari 2013

Första Steget Tillbaka Är TagetFörsta dagen på jobbet igen, och hur gick det då? Ja, halleluja det gick bra. Eleverna som jag ska ha den har terminen var riktigt trevliga, sympatiska, kommunikativa och visste vad de ville ha. Jag satte min ton och prägel på lektionen så de fick känna på vem jag är som lärare. Ingen vanlig kan jag säga. Men det gick hem och jag ser fram mot i morgon. Det är ett gott tecken. Jag har tagit hand om mig genom en vila på eftermiddagen, ätit som jag ska och sedan var jag tvungen att snickra ihop en terminsplanering, men nu är det gjort och det kommer jag få igen de kommande veckorna. 

För övrigt har jag inte tvättat bilen ännu och inte heller städat mitt rum, men det kommer, det kommer. Boken Hitta din plats, andas in har nu fått en egen gillasida. Det känns bra att ha så alla information om den och kring den går ut därifrån. Dit hittar ni här. Vi har också startat en sluten grupp för de som köpt boken. Dels för att kunna utbyta idéer, frågor och tankar kring övningarna med varandra men också för att vi författare finns för frågor. Dit hittar man här

Ta hand om er och kom ihåg att andas

5 kommentarer:

Pirjo Brandestam sa...

Vad skönt att det gick bra på jobbet. Hehehe...vet inte om jag skulle vilja ha dig till lärare...du låter ganska sträng... ;) Jag är ju med och gillar er nya sida, me har tyvärr inte haft råd att köpa boken ännu. Säger som du om bilen, det kommer, det kommer ;)
Ha em skön fortsättning på kvällen :) Kram <3

LyckligaPraliner sa...

Men toppen!! Vad roligt att din första dag gick så bra! :)

Kram Ann-Louise

Anonym sa...

Vad underbart med en så bra start på jobbet. Och vad härligt att du lyssnade på kroppen och tog den vila den behövde. Starkt.
Önskar dig all lycka till idag också :)
Kram Lina

En Vacker Vardag ♥ sa...

Vad skönt att du kommit i gång med jobbet, blir så glad för din skull <3

Kram Lotta

Anonym sa...

Det låter SÅ härligt att du verkar ha kommit igång igen och ser ljust på tillvaron. Det glädjer oss alla som följt med dig här, det kan jag lova!! Kram