onsdag 17 juli 2013

Paradiset På Jorden

 
 
Jag har befunnit mig här och har njutit av det underbara havet. Ni kan inte tro som jag har lögat. Älskar det! Fotograferat har jag också ägnat mig åt. Härliga 700 foton har jag nu att bita i och njuta av i vinterrusket. Jag är dock kluven kring själv campingen jag har varit på. Jag vill åt stranden och havet sedan är det bekvämt och bra att det finns affär i närheten men allt annat som finns där är för mig bara för mycket. Jag håller mig vid min stuga och låter andra roa sig med allsköns ting. En kväll var tydligen Pernilla Wahlgren där. Nedgången vid centrum är som en motorväg, folk trängs för att få bästa platsen. Förstår verkligen inte varför när stranden är milslång och du kan få hur mycket plats du vill bara du går upp en bit längs stranden. 
 
Vi hade lyckan att få ha stranden i stort sätt för oss själva, vi hade en hyrd stuga en km upp på stranden och tystnaden var härlig. Bara havet som talade till oss. 
 
Med andra ord, kommer jag komma tillbaka till mitt paradis på jorden? Jag vet faktiskt inte, för själva campingen tilltalar mig inte. Jag såg något som jag däremot blev sugen på. Där jag befann mig på campingen där tar campingens ägor slut, så strax intill finns ett allmänbad som man når via en annan väg. Samma strand men bara allemansrätten som råder. Där mitt i vassen hade ett par slagit upp ett tält för natten. De gick ned till havet och diskade lite och hade bara sig själva, himlen och havet i sin närmsta närhet. Hur underbart som helst. Detta tilltalar mig. 
 
In med ett tält och spritkök i bilen och sedan använda allemansrätten till att utforska Sveriges kust och bada på många stränder. Helt ensamma. Wow, det ska jag nog prova nästa år. Hoppas jag får någon med mig, för lite roligare blir det nog i tvåsamhet. Eller vad tror ni?
 
Ta hand om er och kom ihåg att andas.
 
Kram Marie-Louise 

4 kommentarer:

Carita Liljendahl sa...

Jättefin bild, vacker plats. Förstår mycket väl att du hellre hade haft lite lugn och ro där än en massa människor och ljud.

Richard sa...

Måste säga att jag gillade denna bild jättemycket. De finns ett lugn i den. Tack....

Hoppas du har en bra sommar. / Kram Richard - vardagsbetraktelser.se

MyStory sa...

Härligt att du varit i paradiset ett tag! Det där med att bo i ett tält tilltalar inte mig det minsta lilla. Tror inte jag legat i tält sedan jag var barn och jag minns allt för väl hur förfärligt varmt och kvavt det är när man vaknar och solen legat på. För att inte tala om hur jobbigt det blir om det blir regn. Tur att vi är olika ;-) Hoppas allt är väl med dig!
Kram

Vida sa...

Vacker bild och härligt med havet.. kan förstå att du vill ha det på ett sätt som känns bra för dig.. och varför inte i ett tält eller på annat vis.. eller på annat plats.

Varmaste kramen från Liv